Nieuwe schoonheidssalon

ROYA in Rijen geopend

In December is schoonheidssalon Roya aan de Krekelhorst 4 in Rijen geopend. Roya betekent droom in het Perzisch. Met de opening van de schoonheidssalon is één van van haar dromen werkelijkheid geworden.

Roya Kashane heeft meer dan 20 jaar ervaring in schoonheidsverzorging en visagie. Zij werkt met 100% natuurlijke producten (Chi Essential Cosmetics) die direct van planten en bloemen onttrokken zijn. Ook wordt er gewerkt met de toonaangevende Webecos-producten. Roya doet onder meer gezichts-, aromatische en acne-behandelingen, make-up, massages, kunstnagels en kinderfeestjes.

Bij Schoonheidsspecialiste Roya is persoonlijke aandacht het uitgangspunt voor een professionele aanpak. Klanten kunnen daarbij genieten van ontspanning en rust. Op de lange termijn levert dat een royaal resultaat op tegen een betaalbare prijs. Telefonische afspraken kunnen gemaakt worden op het nummer:06-23205181 of 0161 -785 395.

Roya biedt tot 29 februari 2012 een speciale kennismakingsbehandeling aan van een uur voor € 29,- : intake-gesprek, huiddiagnose, thuis advies, reiniging, peeling, massage, masker en crème.

In december geldt een chocolade gezichtsbehandeling voor € 30,-. Dit is een unieke combinatie van reinigen en voeden die de bestanddelen van chocolade met zich meebrengen. Dat resulteert in een stralende huid, die na afloop fluweelzacht aanvoelt.

Meer informatie op: www.royabeauty.nl

noot voor de redactie:

voor meer informatie: Roya Kashane: 06-23205181 of 0161-785395